lördag 11 december 2010

Les Mills clothingEgentligen skulle jag ha varit på "adventsfika" hemma hos Andréa, men gårdagens glöggmingel hos konstapel Fernström var så trevligt att någon kom hem vid 01.00. Eftersom jag hade tagit på mig att jobba lite extra imorse med deponering på Kundservice så blev det inte så många timmars sömn som jag hade behövt. Detta plus en intensiv eftermiddag på Les Mills kvartalerna gjorde att jag kände mig väldigt trött och seg när jag satte mig på vagnen.

Istället har jag haft en riktigt lugn kväll här hemma. Jag har lyssnat på musik, vilat benen efter dagens tokjobbiga BodyCombat, tvättat lite träningskläder och faktiskt bakat en kaka (ja, även jag blev förvånad!) inför morgondagens häng hemma hos mig.

Jag gillar verkligen de nya releaserna av BodyBalance och BodyCombat. Den nya Bodybalanceklassen har ett skönt flow och känns riktigt utmanande på sina ställen. Fast den slår inte nya BodyCombat som var helt galet jobbigt. Snabbt tempo och jag upplevde den lite svårare än den nuvarande. Kul och peppande musik i coola mixar med riktigt passande koreografi till. Både ben och axlar tog totalt idag. Jag tog med mig hem en broschyr om 2011 års utbildningar och såg att det kommer finnas en i Göteborg i februari. Är det för snart?

Självklart öppnade jag plånboken lite och fick med mig hem två plagg från Nike med LesMillslogo. Ett par svarta softa mjukisbyxor som är perfekta att dra på sig efter passet när man är påväg hem och ett par röda shorts. Egentligen skulle jag inte köpa några nya träningskläder eftersom jag kommer besöka Nike Town i London nästa vecka, men nu blev det så i alla fall :)...

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

spelar nog ingen roll om du köper kul grejer här eller i london :)