tisdag 26 oktober 2010

Mo eller Jo som PT? Eller kanske någon annan

Jag är i stort behov av en PT. Det tror jag i alla fall. Har länge funderat på det och nu när jag jobbar 80 % i höst borde jag kanske investera i X antal timmar någonstans. Nu är det kanske någon som tycker att jag resonerar konstigt att jag nu när jag gått ner i arbetstid har tänkt unna mig personlig träning, men det har jag nog råd med i alla fall. Det jag däremot har är mer tid för egen träning. Och det vill jag ta vara på.

Jag vet att det finns många bra personliga tränare på Sportlife, men jag är öppen att träna någon annanstans på "min" tid. Det känns som att jag hänger 24/7 på Sportlife i alla fall. Jag är lite nyfiken på både Mo och Jos PT-tjänster.

Vill du dela med dig av din PT? Jag tar tacksamt emot tips på duktiga personliga tränare i Göteborg. Skriv här eller maila mig på adressen som finns i högerspalten.

5 kommentarer:

soffan sa...

Åh, I would L O V E to have Mo eller Jo som PT! Do it Emil!!

Jennie sa...

Klart du ska ha en PT! Jag tränar ju nu med Monika som är jätteduktig, men haft många bra PT´s tidigare. Just nu har vi gravidanpassad träning. Att vi inte kör i gymmaskiner, är så lärorikt! Förut hade jag en annan jätteduktig PT på Gymnasium som heter Karin (mammaledig fn), sjukgymnast i botten. Boka ett möte med en PT vettja!

Träningsglädje sa...

testträna med några. personkemi är viktigt!

River sa...

Soffan - :)

Jennie - Jag är också intresserad av att köra mer utan maskiner och mer sånt som jag kan göra hemma och samtidigt utvecklas av, om du förstår vad jag menar? Ska kanske kontakta Monika då och höra om hon har tid.

Träningsglädje - Ja, det känns som att man vill provträna en gång innan man köper träning för fleeeera tusen kronor.

Jim sa...

Floden.
VAD vill du träna? Varför? och HUR?
De frågorna bör du ställa dig först. Därifrån bör du söka upp en specialist på det området.
Yoga/FreeFlow/liknande - jag kan inte tänka mig någon bättre än Johanna.
Gym/"Funktionell Träning" as in olympiska lyft/MAQ mm är både min Linda (som dessutom har Frölundas grymma gym i ryggen samt Macke galet bra båda två.
Heppa