lördag 14 augusti 2010

Dalblads Whey Class+

... i smaken päron/banan är verkligen god. Mixa med mjölk och en banan och smaken kan ersätta vilken onyttig milkshake som helst.


Sitter just nu på spårvagnen tillbaka mot ön efter en härlig BodyCombatklass. Killen som hade klassen hade visst samma favoriter som jag från 44:an. Trots lite trötta ben och axlar tyckte jag att jag genomförde passet på ett rätt bra sätt.

Ha en bra helg!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

soffan sa...

Gött mos BC-Emil ;)! Ja, jag brukar köra proteinpulver i chokladsmak från Holistic, en banan, en klick naturellt jordnötssmör och lättmjölk, och det är verkligen godare än vilken milkshake som helst...

Träningsglädje sa...

låter hur gott som helst. dalblads lyckas verkligen med sina smaker. man skulle vilja kunna köpa kombopack med ett gäng olika smaker och blanda hemma. vet du om de säljs i mindre förpackningar eller bara stooora?

J sa...

Hm jag tycker att den smaken luktar päron och smakar banan. Blir faktiskt mer och mer besvken på Dalblads smaker. De säger att de satsar på att vara den "godaste" pulvret men oftast tycker jag inte att man ens känner av smakerna... :(