söndag 14 mars 2010

Lite söndagsträning och söndagsshopping.

Om jag inte hade kommit hem så sent igår, hade det varit ett alternativ att vakna lite tidigare idag och promenera till gymmet för att sedan instruera IndoorWalking45 (Activio) på Backaplan. Underbart vårväder som äntligen är här i Göteborg och min projektledarhjärna gillar solen som värmer, smälter och torkar upp. Nu sov jag längre och efter en snabb frukost tog jag bussen till gymmet.

Idag var det åter full klass, vilket är några veckor sedan det hände på en IW-klass för mig. Det var många nya som behövde hjälp med inställningar och komma igång med pulsbandet, vilket gjorde att klassen började lite senare än normalt, men istället för att bli stressad hade jag ett så skönt lugn idag.

Solen lyste upp salen och trots underbart vårväder hade 20 personer valt att ockupera varenda IW-maskin. Passupplägget är gammalt och jag kan det utan och innan och det är hög tid att byta ut 45-minutersklassen också. Men jag har lite svårt att hinna med att göra nya passupplägg samtidigt som jag jobbar med mina konventklasser (som jag knappt börat med...).

Gänget körde på stenhårt och jag hakade på! Höga pulstoppar och sköna viloperioder. Träningsplaneringen sade fartlek ikväll, men jag lyssnar på kroppen och nöjer mig med förmiddagens pass.

Efter en snabbdusch åkte jag in till stan och köpte massa nödvändigheter som ett par nya jeans från Levis, en väldigt grön tshirt från Adidas, en superluftig träningstshirt från nike, en svart bastshirt från HM och träningsstrumpor från Nike.

Jag har hittat ett par nya favoriter från Nike. Denna gång handlar det om strumpor och just nu har Intersport rea på dem. Ord pris på Intersport är 90 kr paret, men nu kan man köpa 2 st par för 100 kr. Jag började köpa 2 par för ett par veckor sedan, förra veckan köpte jag ytterligare 2 par och idag efter att ha använt strumporna flitigt köpte jag två till. Jag tror att det är dessa som kostar 150 kr för 3 par på Nikestore. Supersköna och rejäla träningsstrumpor som påminner en hel del om mina andra favoriter från Seger.

Nu ska jag städa, laga lunchlådor, diska, tvätta och jobba lite, så arbetssveckan (som kommer bli superintensiv) börjar kontrollerat. Vad ska jag börja med?

Inga kommentarer: