söndag 28 februari 2010

Test: Craft Pro Zero Run Sock

Jag och några andra träningsbloggare har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat löparsockar. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort. Förutom att skriva om det i bloggen kommer Craft få en rapport om vad vi tycker efter att testet är slut


Kenth hade fotat så fint, så jag lånar hans bild. Besök hans blogg - han ska snart springa Boston Marathon!

Även jag har testat löparsockar, även om jag är lite sen att skriva om det (ibland kommer livet emellan). Precis som förra året så är jag positivt inställd till Crafts sockar. Läs min recension här för en djupare genomgång av sockan.

Jag fryser inte speciellt lätt om fötterna när jag är ute och springer på vintern, så för mig passar denna strumpa bra även vid kallare klimat, lika bra som den passar inomhus. Efter över ett års användning av strumporna så är de flesta hela (tror ett par fått sig ett hål), men kvaliteten är god och de känns fräscha trots ett flitigt användande.

Det jag tycker är negativt med strumpan (vilket vissa kanske tycker är det positiva) är att den är tunn. Jag har insett (efter ett års användande av så här tunna strumpor) är att jag föredrar lite tjockare löparstrumpor.

Vill du läsa vad de andra testbloggarna tyckte? Läs här: Kenth (Runners Worldkändis!), Sara, Sofia, Karin och Terese.

Nästa vecka fortsätter vi med recensionerna!

Inga kommentarer: